Kako ti zvuči kada kažemo da na jednom mestu možeš da dobiješ sve odgovore o bezbednom ulasku u moto svet i bezbednoj vožnji motocikla? Dobro došao na prvi sajam bezbednosti motociklista u regionu SMART MOTO SAFETY EXPO, u organizaciji Asocijacija za Bezbednost Motociklista i GRAWE Srbija, uz podršku BMW Motorrad Srbija, Moto Land Srbija, MONSTER SRBIJA i BMW MK SRBIJA.

ŠTA JE IDEJA? Omogućili smo ti da sa vrhunskim profesionalcima iz različitih moto oblasti možeš lično da razgovaraš i postaviš sva pitanja o motociklima i motociklizmu, bilo da si početnik ili iskusan vozač, 13. aprila ispred GRAWE Poslovnog centra, Bulevar Mihajla Pupina 115D, sa početkom u 11:00h. Ulaz je BESPLATAN, prijava je obavezna.

Prijava na SMART MOTO SAFETY EXPO

Da li želiš da dobijaš obavestenja o radionicama i SMART MOTO TRENINGU na mail?
Da li želiš besplatnu procenu GRAWE moto kasko osiguranja za svoj motocikl?

Sajam je na otvorenom i na deset pozicija očekuju te sledeće ekipe sa kojima ćeš moći da se družiš:

STAGE 1

Policijski moto trening

Instruktorski tim Uprave Saobraćajne policije i Asocijacije za bezbednost motociklista, organizovaće moto poligon na kom ćeš moći da oprobaš svoje veštine u bezbednim uslovima. Prijava za poligon je na štandu Asocijacije za bezezbednost motociklista (ABM). Moći ćeš uz nadzor instruktora, na svom motociklu da testiraš veštinu upravljanja.

STAGE 2

Online SMART moto trening

ABM, dr Vladimir Jevtić. Na štandu ABM-a očekuju te saveti o moto treningu i bezbednoj vožnji. Pripremili smo ti i specijalni vaučer za popust koji se odnosi na SMART MOTO TRNING uživo i ONLINE SMART MOTO TRENING

STAGE 3

Stunt

Rade Mihajlov – STUNT SHOW. Sa Radetom ćeš moći da popričaš i dobiješ sve savete o stunt sportu i pripremi motocikla za stunt.

STAGE 4

Bezbedan motocikl i servis

DELTA MOTORS, omogućili smo ti da pogledaš i probaš nove modele BMW motocikala i dobiješ savete o servisu od najiskusnijih moto mehaničara DELTA MOTORSA. Saznaćeš sve o modernim sistemima koji čuvaju tvoju bezbednost na motociklu i dobićeš savete o bezbednom izboru motocikla.

STAGE 5

Monster team Srbija

besplatna energetska pića. Promoteri stunt sporta i bezbene vožnje motocikla.

STAGE 6

ADVENTURE STAGE

– BMW MK SRBIJA – Saveti za moto putovanja. Članovi BMW MK Srbija će davati savete oko bezbednih grupnih moto putovanja. Šta ti je potrebno od opreme? Kako da organizuješ svoje moto putovanje? Kako da izabereš najbolje destinacije za putovanje Kako da bezbedno rešavaš probeleme na moto putovanju i dr.

STAGE 7

Zaštitna moto oprema i moto staza

MOTOLAND TIM – Saznaćeš sve sve o bezbednom izboru zaštitne opreme za ulicu i stazu. Moćićeš da vidiš i probaš najbezbednije modele zaštitnih kaciga, jakni pantalona, rukavica i obuće. Profesinalci će ti dati upute o pravilnom izboru večine opreme i njenoj nameni.

STAGE 8

Off-road stage

XROSS TEAM SRBIJA. Sa organizatorima svetskog prvenstva u hard enduro trkama saznaćeš sve o bezbednom ulasku u svet off road vožnje. Nikola Bjelić i Vladan Komatović Koma biće gosti sajma. Jedistvena prilika da sa njima pričaš o veštini vožnje, pripremi motocikla, izboru opreme i o uslovima prijave za tvoju prvu XROSS trku.

STAGE 9

GRAWE moto kasko osiguranje

Naši domaćini iz Grawe osiguranja daće ti sve potrebne informacije o GRAWE moto kasko osiguranju, ali na veoma praktičan način. Jasno ćeš saznati šta su prednosti moto kasko osiguranja od ljudi koji razumeju potrebe motociklista, a nisu samo puki prodavci.

STAGE 10

Prva pomoć na putu u slučaju moto nezgode

Šta u slučaju moto nezgode – praktična pokazna vežba. Boris Pantović Naš kolega motociklista koji je sertifikovan za pružanje prve pomoći će ti praktično pokazati šta bi bilo poželjno da od opreme za prvu pomoć imaš u svom motociklu i kako da sebi pomogneš u slučaju pada sa motocikla.

13.04.2024

Save the date. 😉

11h

Smart moto safety expo zvanično startuje od 11h. Savetujemo da dođete 15 minuta ranije.

GRAWE

Lokacija GRAWE Poslovnog centra, Bulevar Mihajla Pupina 115D, Beograd.

SATNICA:

11:00 – 11:20 OTVARANJE SAJMA, Miloš Urošević, Christoph Czhetll, Vladimir Jevtić, Zlatko Belencan, BMW DELTA 11:30 – 12:20 MUP Uprava saobraćajne policije u ABM pokazni trening. Probni trening polaznika sajma 12:30 STUNT VOŽNJA I, Rade Mihajlov 13:00 – 14:00 MUP Uprava saobraćajne policije i ABM pokazni trening. Probni trening polaznika sajma 14:30 STUNT VOŽNJA II, Rade Mihajlov 15:00 Zatvaranje maifestacije

Specijalni gost: Stunt vozač Rade Mihajlov,
Moderator: Dr Vladimir Jevtić, ABM

Kako izgledaju naše radionice, pogledaj video koji smo pripremili u saradnji sa Produkcija46:

Prijava na SMART MOTO SAFETY EXPO

Da li želiš da dobijaš obavestenja o radionicama i SMART MOTO TRENINGU na mail?
Da li želiš besplatnu procenu GRAWE moto kasko osiguranja za svoj motocikl?